Celta Vigo – Málaga CF 3:1

Celta Vigo graditi na njihove posljednje dvije pobjede, a prije vlastitih navijača jasno nadigrao opterećuju Malaga, koja je od kraja studenog pet puta za redom nije uspio najvećoj. Prvo TREFA zabio Iago Unibet kasino Aspas, koji je trenutno drugi najbolji strijelac LaLigy, a zatim doda drugi Bet365 prenose uživo Daniel Wass, koji je imao malo potamnio svoju reputaciju kao domoljub u posljednjim minutama, a također je postigao Andreu Fontas.

Iako je dom vratar Rubén Blanco na početku imao dvije uspješne operacije, s kojim, valja napomenuti, nije imao većih poteškoća, nekoliko trenutaka kasnije na drugoj strani Celta udari prvi. Nakon dugog prolaza Jonny Castro u svom kaznenom prostoru suparnika pojavio Iago Aspas, obično na tim pozicijama pogrešnim, a nakon pametan zasekávačce lako nišanom.

U 29. minuti Mikel Villanueva mogao izjednačiti, ali je njegov udarac Bet365 poker platforma glavom bio u mogućnosti da budu s Tiger skakanje odloženog Rubén Blanco. Još jedna zanimljiva situacija došla do broja zapravo nakon pauze i ubrzo je postao dva gola dovesti kući. Bongonda proći s lijeva u malu vapna na Wasse, koji su savjetovali terminal lako.

Malaga odbila odustati, ja još uvijek osjećao priliku, a nakon 65 minuta on je radio svoj put u postrojilo se izmjenjuju Juanpi mogućnostima Anor. Međutim, on je ustao preblizu Ruben Blanca, koji je rano ispadanja spriječili moguće smanjenje države. Konačna odluka o pobjedniku je konačno sedamnaest minuta prije kraja.

Gosti ne mogu čuvati komada, Iago Aspas s desne strane poslao loptu u kaznenom prostoru, gdje, iako Gustavo Cabral udariti loptu, ali Andreu Fontas je učinio, a on je završio lako pokraj vratara Carlosa Kamenim. Četiri minute prije kraja, nakon svega što se moglo postići prilagodbu, Wass je cross Ramirez udario glavom u vlastitu mrežu.