Ei ole pelaaja, joka olisi tärkeämpää kuin klubi

Ei ole pelaaja, joka olisi tärkeämpää kuin klubi, varsinkin yksi, kuten real Madrid, ja se sisältää Cristiano Ronaldo. Neljä päivää sitten, hänen tilalleen ottelussa Villarreal oli tyytymätön Gareth bale, jonka jälkeen paina heti levitä huhuja, että Walesilainen on pettynyt hänen asemaansa joukkueessa. Ehkä korvaa Ronaldo ottelun “Las Palmas”, Zinedine Zidane oli pitää mielessä tämä seikka, jättäen Bale kentällä. Joka tapauksessa, jättäen kentän, Ronaldo näytti selvästi onneton.

Mutta, todennäköisesti, viisas ranskalainen asiantuntija oli muita ideoita. Ja Ronaldo täytyy ymmärtää, että klubin etuja omiensa edelle. Ronaldo oli mukana toisen maalin, jonka Karim Benzema, hän iski, jonka jälkeen ranskan hyökkääjä flicked pallon net. Näytti siltä, että tämä tavoite on tarjota “todellinen” voitto kanariansaarilla, ja Zidane on 72 minuuttia, Ronaldo oli poistettu kentältä. Ennen kuin Zidane laittaa kentällä, Benzema, ja korvaavan välittömästi työskenteli hänen maanmiehensä on tehnyt kolmessa minuutissa. Kysymykseen toimivaltaan Zinedine tuskin sen arvoinen.

Mutta kun vuonna 86. minuutti, Araujo sijoitettiin säästää hänen joukkue pallo, Zidane luultavasti katunut päätöstä. Kuitenkin, se voidaan ymmärtää. Ronaldo on kaukana hänen paras muoto, ja nenä ristiriidassa Borussia Dortmundin Mestarien Liigan. Niin Zinedine päätti antaa hänen tähti hyökkääjä levätä. Useimmat vedonlyönti Betway (katso tästä) ottelu, Cristiano oli rytmi peli joukkue, aivan kuten se oli ottelussa Villarreal. Trauma sai Euroopan mestaruuden lopullinen heinäkuussa, eivät vieläkään ole parantunut loppuun asti, ja mikä seurausta tällainen tilanne voidaan ymmärtää esimerkiksi Lionel Messi.

“…Me ottelu perjantai, ja minulla oli antaa sen levätä. Joskus se on välttämätöntä. Hän pelasi hyvin, minulla oli mahdollisuus valita, ja ajattelin, että tiistai – Zidane sanoi ottelun jälkeen. …”

Valmentaja real Madrid kysyttiin reaktio Ronaldo, joka vaihdon jälkeen valmentaja ohi, ei antaa hänelle silmäyksellä.

“…Ymmärrän, että hän haluaa pysyä alalla koko ajan, mutta en välitä pelaajat, erityisesti hänestä. Meillä on peli tiistaina, hän tarvitsee lepoa. Se ei muuta mitään. …”

Zizou on mentori, joka on hyvin lähellä ward, ja muistaa hänen viime aikojen legendaarinen pelaaja. Tämä seikka vaikuttaa Näkymät ranskan jalkapallo asiantuntija. Zidane yrittää ottaa varotoimet vedonlyönti Betfair (napsauttaa) terveydestä pelaajat (erityisesti avain), ja ei uhrata niitä vuoksi voiton, kun päätöksen perusteella eri joukko esiintyjiä.

Ei muuta tätä tosiasiaa. On selvää, että Ronaldo, Lionel Messi haluaa pelata jokaisen minuutin jokaisen ottelun. Mutta hän tarvitsee ymmärtää, että joskus sinun täytyy rentoutua, ja ei vain itselleni, mutta joukkue. Ei ole mitään järkeä mahtipontisuus jälkeen vedonlyönti Sportingbet (vedonlyönti ja kasino) vaikea vamma, koska se on täynnä uusiutumisen. Kaksi vuotta sitten, Ronaldo näki, mitä tapahtui ex-pelaaja atlético on Diego Costa. Lopullinen Mestarien Liigan, Espanjalainen on astui osaksi avauskokoonpanoon peli Lissabonissa vastaan real Madrid, on olemassa vaara hänen vammoja, ja tuskin toistaa jopa 20 minuuttia. Tämä tilanne voi tapahtua Cristiano tapauksessa sama vastuuton asenne.