Everton FC – Southampton FC 3:0

Patnja je bio njegov Bet365 klađenje uživo povratak na ulicu Marijin, kao što je Bet365 prenose uživo zadovoljstvo mora biti Ronald Koeman pogotovo druga polovica klubova u obrnutom straže. Kod kuće je Everton dominira nakon pauze i tri gola u Southampton pripremiti treći uzastopni poraz …

Da bi se pošteno, barem do dolaska Ennery Valencia i njegov prvi gol za novi klub, koji je rođen u 73. minuti bilo je dosadno i relativno uravnoteženi susret. Valencia je došao na set nakon sat vremena igre, kada se činilo da je utakmica ide prema nepogrešivo bezbrankovým konačni rezultat.

Ekvádorcova agility tečaj dodan u igru ​​za Everton drugu dimenziju, a to je također oživio Romelu Lukaku, koji je započeo je prvu bodovanja događaj dobro tempiran točno u regiji za Seamus Coleman, a zatim nakon središnjih branitelji sami Unibet kasino prisiljeni vratar Forster ozbiljne operacije i Valencia je gurao bez ikakvih problema.

U naprijed da Everton naknadno nespretna Yoshida prisiljen je jedanaesterac koji se pretvorio Baines pouzdan, a samo 89 minuta toffees je službovao bez značajne intervencije Valenciji. Zatim Lukakuovi omogućen jedanaestu sezonu, mreža samo rotor 18 godina veznjak Tom Davies, koji je danas pokazao veliko obećanje i potencijal da popuni mjesto označeno nakon Gueye, koji je zbog vjetra na Afričkom kupu.

Na Southampton, koji je morao nositi s već treću igru ​​u šest dana, u međuvremenu je znao veliki umor. 73 minuta da se unatoč Puelovy stranci nije bilo tako loše, a biti precizan kada Nathan Redmond odcjepljenje, sveci mogu lako preuzeti vodstvo.