FC Lorient – EA Guingamp 3:1

Madžid Waris njegova dva gola pomogao poraz Guingamp. Za Lorient je peta pobjeda u dvadeset borbe. Gosti suprotno šesti put izgubili, ali peto mjesto nije više samo može zbaciti Marseille.

Dok su bili štićenici Antoine Kombouarého koji je pet minuta prije isteka Bet365 bonusi regularnog vremena prvog poluvremena preuzeo vodstvo. Etienne kuća Didot pronađeno Mustafa Diallo, koji vodi sklepnul sredinu terena naprijed Yannis Saliburovi, s čijim je završna ne može podnijeti Benjamin Lecomte – 0: 1. Takav je gotovo klasičan šatňák. Mnogo neugodno, ali se kući nakon mijenjaju strane okupirana.

Ali prvo što im je potrebno dvije izvrsne intervencije iz njihovog golmana, koji je pustio na leđima ili Briand ujutro, ni tehnički Saliburovu metak. Les Merlus naselili u 72. minuti. Romain Philippoteaux usmjeren i Waris naći prostor između Jeremy Bet-at-home klađenje Sorbon i Marcal. Na glavi je tada Karl-Johan Johnsson Ukratko – 1: 1.

Nakon 82 minuta, izbio je na Stade du Moustoir skoro univerzalna veselja. Christophe Kerbrat u svom kaznenom prostoru bespravno napao Gane napadača Madžid Waris. Čovjek na utakmici, ali nije uhvatiti na izvršenju kazne. Ova aktivnost je ostavio suigrače Jimmy Cabot, koji nije bio u pravu – 2: 1.

U posljednjim minutama, još uvijek čeka da prođe Walid Meslouba drugi put Bet365 kasino na utakmici nadmašio švedski vratar – 3: 1. Lorient je još uvijek previše ne vjeruje, međutim, on je potvrdio da je kod kuće u Guingamp zna igrati. Vidi, ako će uzeti dobar rezultat u Monaku.


U cjelini, Stade du Roudourou dogoditi sljedeći Rennes.