Fem främsta skälen mankunianskih den kommande Derby

Match “Manchester United” och “Manchester city” är inte bara en strid om coaching genier Jose Mourinho och Josep Guardiola, “Batman” och “Superman” (välj själv vem som är vilken roll att ta med). Idag mancunians Derby är mer. Det kanske kommer att bli den mest spännande Derby mellan dessa två lag i historien om fotboll. Varför? Nedan, fem skäl.

Kontraktet med djävulen

Kom ihåg, som hävdade Zlatan Ibrahimovic med Josep Guardiola i Barcelona? Svensken, inte tveka, kallas katalanska specialist senaste ord, och när de bor tillsammans i laget var omöjligt, gick till Milan. På lördag eftermiddag kommer han att vara ett bra tillfälle att visa Pepa att han är så bra och hot som för sju år sedan. Faktiskt, om man tittar på hur Ibrahimovic inledde sitt tal i EPL, jag tvivlar på att det är tre mål på tre matcher. Och nu är zlatan Ibrahimovic är en speciell allierade, som också är sugen på att ta itu med den gamla fienden, Jose Mourinho. “Devil’ s Alliance” är redo att ge sig i strid, som England har aldrig sett.

För ett år sedan för att representera Området Pogba i “Manchester United” var helt enkelt omöjligt. Han var redan då intresserad av de stora klubbarna, men namnet “MU”, och om nämnda, bara som ett skämt – som ansökan spelare, som nu är värt åttio eller till och med hundra miljoner euro. Pikant situation är att namnet på den andra klubben från Manchester, som är “staden”, som nämns i samband med överföringen Pogba utan ironi-Sheikh Mansour desperat ville se Fransmannen i hans team. Paul hamnade i Manchester, men i “United”. Vad han tycker om Sheikh nu, det är lätt att föreställa sig. Men det kan vara en bra historia – killen som fått avslag i “Manchester United”, återvänder till staden på en häst, och slå brottslingar i sammansättningen av de värsta fienderna till Manchester United. Men omständigheter i form av ett urval av josé Mourinho gjorde, och han gick ned i samma flod, som fick honom för några år sedan. Men en sak är konstant – han måste bevisa att han är värde för pengarna, precis som han skulle bevisa det i “man city”.

“El Classico” i Manchester

Mourinho vs Guardiola – oppositionen, som redan är kända för Exempel. Men det är en annan intressant analogi, det kan hittas i porten till varje lag. De GEA, målvakt “Manchester United”, som tidigare spelat i Atletico Madrid och Florentino Perez, President i real Madrid, såg honom som en ersättare för den legendariska Casillas, men ödet har gjort på olika sätt. Ja, och Claudio Bravo, som ni vet, har nyligen flyttat från Barcelona. Bravo debuterar bara i en match med “Manchester United”. Vem kommer att ha mer att ångra efter detta spel, real Madrid eller Barcelona?

Vi rekommenderar också: sida av vår sponsor