Lite kjent Selyuk ikke undervurderer kostnadene

Mest nylig, den store agent John Smith fortalte om alle moduler og outs av arbeid på Minot Raiola og Jorge Mendes, og nå åpnet det seg en ny skandale, denne gangen er det Ivorianske midtbanespiller Yaya Toure og hans agent Dmitry Selyuk.

Seliuk, som er Runde kjærlig kaller “papusoi”, meldt seg til verden (eller rettere sagt, hele den engelskspråklige verden) for seks år siden, noe som gir tre intervjuer.

Hans mest profilerte klient Yaya Toure venstre Barcelona, og Selyuk, som ingen i EPL visste ikke, skrek om hvordan hans klient var krenket på camp Nou.

Lite kjent Selyuk ikke undervurderer kostnadene og hans verk, der den Afrikanske ble i økende styrke i Manchester city, er tydelig demonstrert. I utgangspunktet, i tillegg til “borgere” interessert i Toure og Arsenal, så før agent fikk ikke en lett oppgave å trekke ut den del av hans liv.

“…Tour vil ikke erstatte Cesc. Han vil ikke spille for Arsenal. Mange store klubber er interessert i det, og de foretrekker, ” sa den motbydelig agent i Europa 19. mai 2010….”

“Yaya vant hele England, hvis Guardiola vinner uten Yaya?”. Den ukrainske, som krysset veien, Guardalavaca: Facebook Dmitry Selyuk, Dailymail

Men byen, som var mest tiltrukket av gutter, bare ble gitt. I henhold til Selyuk eksentrisk, kjærlig, uvanlig antrekk, den Britiske fullstendig ignorert den nyvunne rikdom, og opptrådte som om han var på randen av konkurs.

“…En tur mange er interessert. Arsene Wenger og Arsenal er interessert, og hvis alt går bra, snart avtalen er fullført, sa Selyuk 7 juni 2010. …”

Den andre Runden juli signert en fem-års kontrakt med city, Roberto Mancini. Hans lønn utgjorde 220 tusen pounds per uke.

Toure selv innrømmet at Selyuk har ofte sagt en ting, men mente det var en helt annen. Det er sant, men dette har ikke bry fra elfenbenskysten, som har 15 års erfaring med ukrainsk. De får så viaplay Runden med navnet hans eldste sønn i ære av agent.

Helten i historien vår er hjemme i Barcelona og Monaco. Ved hjelp av “primenyalsya”, “by” han vunnet og den nye rikdom – og det er ikke snakk om sponsorkontrakter med Nissan og Puma totalt mer enn £ 3 millioner. Siden hans på Facebook en gang stolt skinte et bilde foran en Billboard-Chopard, eksklusive Sveitsiske watch merkevare.

“Jeg elsker sine spillere mer enn penger,” ydmykt sa agent, men som alltid vil ha mer. Manchester city ønsket å selge sin store klient denne sommeren, men ikke spesielt opprørt over at den Afrikanske vil forbli i laget for et år.

Partners Entry: Gjennomgang og Bonus og selskapet – gjennomgang og casino bonus og den siste siden i vår sponsor – gjennomgang og bonus for nye spillere.