Până la hochei, la Cupa mondială joacă două inexistente prefabricate

Până la hochei, la Cupa mondială joacă două inexistente prefabricate – Europa și America de Nord la 23 de ani, Iurie , și cum ar putea arăta echipa națională de tineret restul lumii la fotbal.

Ultima dată ne-am uitat, ce ar fi fost optimă de tineret din Europa. Trebuie să recunosc, ea a dovedit că ar trebui și ar putea lupta pentru victorie pe aproape orice turneu. Este timpul pentru a trece la naționala de restul lumii și fiecare pentru sine decide care sunt sansele ei ar fi fost împotriva europene dream team.

Portarul

, Brazilia

În Brazilia tare portari apar extrem de rar, da și este prea devreme pentru a rezolva calificarea dumneavoastră atare, așa cum pentru “” în campionat, el a petrecut doar 10 jocuri, dar deja a reușit să în ele să se dovedească cu cea mai bună mână. Chiar au existat zvonuri privind interesul “Manchester City”, dar un astfel de salt în carieră-i face mai devreme. Să-l numesc chiar pur și simplu de clasă portarul nu vom, dar perspectiva este, dar cu portarii tineri in afara Europei, lucrurile stau destul de trist.

Jose Jimenez, Uruguay

În America de Sud sunt foarte mândru de un joc frumos, ci pentru că acolo unde apar mai frecvent elita forward, decât apărători. Cu toate acestea, în apărare “Atletico”, colectate de două pariuri sportive Favbet (Click pentru mai multe) și pariuri sportive Netbet (Bonus de înregistrare) remarcabile din america de sud centru-beck. Și dacă Diego Godin deja veteran, Jimenez doar la început de drum în fotbalul mare, dar a reușit deja să se dovedească cu cea mai bună mână. dor de atât de puțin, în mare măsură, datorită faptului că rolul său perfect exercită Jimenez.

, Brazilia

Recent, la PSG a fost asamblat toată lumina braziliene de apărare: Thiago Silva, David Luiz și . Ultima de genul ca mai cade din această treime, din cauza a ceea ce a fost obligat periodic să joace pe flanc. Cu revenirea lui Luis la Chelsea totul a devenit mai simplu: poate reveni la locul obișnuit, pe care și-a demonstrat toate cele mai bune calități încă din perioada de apariții pentru “”.

Eric Bayi, Côte d ‘ Ivoire

După trecerea de la “Manchester United” temeri că el banal nu este pregătită pentru astfel de spike, la urma urmei, chiar și în “Villarreal” el doar a avut timp ca să-și consolideze și să-și petreacă doar un puternic sezon. Cu toate acestea, de la primele meciuri în formă de “red devils” Bayi a forțat mulți schimba opinia despre sine, dovedind că este gata pentru o nouă provocare. Eric a jucat foarte calm, că este pur și simplu de neînlocuit de calitate pentru un fotbalist esențial poziția cea mai intensă liga din lume.

Mijloc
, Brazilia

Rar se poate vedea cum cu o astfel de pune un penalty, dar titular de executantul acestui element în “Monaco” este exact tânărul brazilian. Datorita acestei calitati, el deja a marcat de 10 ori în campionatul Franței, dar e mult mai important sa și capacitatea de a ieși din lupta pentru minge câștigător, astfel încât crește abilitățile sale ca o defensivă bulgări. pot să încerc de mult în acest an și fără sprijin de la unul din liderii lor nu le face.