Slovan talány Zagreb 44:17, elveszett 1: 4

Bírók: Vasziljev, CYPLAKOV – Ivanov, Nesterov, kizárt: 4: 7-2 perc, továbbá: Katic 5-DKZ egy ütést unibet fogadási útmutatók a fej és a nyak, Palushaj 10 percig a sportszerűtlen viselkedés (mindkettő Zagreb), teljesítmény játszik: 1: 1, hígítás: 1: 0

Bratislava. Finn edző Petri Matikainen találkozni a miniszterelnök a padon Slovan Bratislava amikor vádjait elvesztette az utolsó találkozón belül štvorzápasovej hazai sorozat a KHL Zágráb 1: 4.

Belasí így nyújtva már negatív sorozat öt párbajok és a folyó évben van egy mérleg három győzelem és öt veszteségeket.

slovanisti, már a gyógyulás gólszerző L. Nagy, védő Martin Štajnochom voltak aktívak a bevezetés és az első harmadában a magasság az ellenfél prestrieľali 16: 3. Cél de esett a 21.perc hetedik tohtosezónny találatot szerzett Nagy.

Hat perccel később, de állandó Pelletier és 33 már vezette a vendégek miatt Segal. Miután a második nyesedék játék látta, hogy a hazai szuka összetörik. Hangok:

Hokejisti Barys Astana elvesztette az első KHL szerdai mérkőzés hazai pályán a Lokomotiv Jaroszlavl 3: 4 után lő.

A személybejáró kazah csapat játszott minden párbaj szlovák válogatott kapus Ján Laco. A rendes játékidő és a hosszabbító ő hatástalanították 31 34 lövést még a végső lő rá három lövész mozdony felülmúlta csak cseh előre Jiří Novotný.

Ez végül győztes raid, mint a hazaiaknak nem volt az egyik trió végrehajtók sikeres.

Célok 5. Rymarev, 40. Dawes, Bochenski 60-21 Averin, 36thNovotny, 55 Konkov, bíró. sam. raid Novotny, Laco volt 91,18 százalék százalékos Hits Online Slovan – Zágráb:

Slovan játszott haza. A cél Brusta küldött 43 lövés, beleértve védő Kurtis Foster tíz, de ez már 1: 4, a hazai egyetértett azzal emberhátrányban.

lövések célt 43:16, a cél az, hogy 1: 3. Slovan ma veszíteni fog. Ötödik alkalommal egymás után.

Against Zágráb után jednozápasovej törni vissza a szerelvény legtermékenyebb játékos hazai Ladislav Nagy. Miután sérülések ugrott élete első párbaj a jelenlegi szezonban Štajnoch védő Martin, aki harmadik formáció Tomas polgármester. Petri Matikainen alatt debütált a padon szláv. PHOTO – TASR elvesztette négy sorban

Bratislava.Új edző jégkorong játékosok Slovan Bratislava Petri Matikainen előtt a szerdai premierje a padon belasých több változás a felállás.

19.00 belép Slovan ellen Medvescak Zagreb először a felállás védő Martin Štajnochom hogy doliečil sérülés után, és csatár Máriom Lunterom, aki visszatért a Besztercebányán.

A támadás nem fog hiányozni Ladislav Nagy, aki kimaradt az előző váll sérülés párbaj ellen CSZKA Moszkva.

Slovan Medvescak véget akar vetni a sorozat négy veszteségeket. Az év elején legyőzte ellenfelét otthon 5: 2 és pénteken bemutatja a horvát jég.A besorozott Backlund

unibet fogadási bónuszok az interneten

a cél a premieren Matikainenovej építeni Johan Backlund, az első védelmi fog játszani Ivan Baranka és Michal Sersen és előttük Václav Nagy és Michal nem alakul ki Vondrka.

Štajnoch fog játszani a harmadik védelmében Tomáš Starosta, a hetedik hátvéd a névsorban lesznek Vladimír Mihálik. Közzétett információk web szláv.

unibet internetes sportfogadás