Vis-Hyun Min – jucătorul meciului

Astăzi presiunea de fapt, a făcut un joc pentru “spurs”. Cel mai bun exemplu este, desigur, va contribui la gol Fapt, Allie. Rapid a recupera mingea, însă, mai aproape de centru, precise, cu o mică excepție, de transfer, de gol. Vis-Hyun Min a fost foarte bun. De fapt, a fost bun. Edward eriksen și . Toate acestea sunt perfect familiarizați cu cerințele de mentorul său și sunt gata să joace la presiuni pentru a finaliza.

Da, mai ales trebuie să ne concentrăm atenția pe anul “Tottenham” Son Hyun minh city. Atunci, el s-a mutat în Anglia, destul de liniștit și discret, prima dată aici nu , dar startul acestui sezon a demonstrat talentul adevărat de 24 de ani a artistului. În Bayer el a fost foarte bun și iată că acum a jucat sub conducerea . Pentru start meciurile sezonului 2016/2017 Vis a marcat tot atâtea goluri câte a marcat pentru tot sezonul trecut, care este extrem de revelator.

Astăzi, el defensiva “City” în cel mai înalt de presiuni, a comis o serie de acute acțiunilor de atac. A dat patru lovituri spre poarta Bravo, a creat două puncte pentru partener, dintre care unul se încununeze decisivă a echipei de expediere, de Trei ori a intrat in posesia balonului. Un nivel ridicat de joc coreean permite calm să se adapteze Vincent și de a merge pe calea obișnuită nivel al jocului Harry . Deși, la al doilea e mai bine mai aproape Sportingbet (Sfaturi de pariuri Sportingbet) de anul Nou ce-ați aștepta.

Și nu numai din cauza . Eu, în general, este predispus jocul lui Alexandru, în ultimul meci pentru a evalua scăzut, pentru că, da, în primul rând, mingea în propria poartă, iar în al doilea rând, prea multe inexactități în acțiuni. Desigur, la cel mai de încredere apărătorii greu de încadrat inițial, el e mai degrabă , poate fi , dar nu destul de acel jucător care va acționa de pe poziții și . Sau, mai degrabă, nu este un jucător. De obicei produsă de dragul de a crea numerică avantaje în zonele lor de astăzi Kolarov clasic sarcină de îndeplinit, din păcate, slab.

Bătălia portarilor

Cu siguranță ați auzit despre simulator de fotbal FIFA. Cele mai multe dintre voi, probabil, chiar a jucat sau încă eFortuna (sunteți în căutarea eFortuna) mai joacă în el. Știți, în ultima parte a Hugo fost externat imens de rating. Deci, la sfârșitul încheiat de joc, pot spune cu siguranță că dezvoltatorii mari bravo. Cum a acționat ! Cum s-a opus Sergio Aguero! Atacant, nu este nevoie de nici o introducere. Faceți alegerea corectă poziție, anulează răspuns – bravo, portarul!

Deși, și Bravo azi a fost bun. Nu ar fi fost deloc vina lui pentru mingi pierdute. Chiar mai mult, nu se poate lăuda Claudio pentru reflectată penalty Erika . La urma urmei, rata șansa oaspeții treia – cine știe, poate, și pe chipul asaltul final nu ar fi fost capabil.
More: (cele mai bune case de pariuri online)